Διεθνείς Μεταφορές

Η εταιρεία μεταφορών Europa Delivery εκτελεί τακτικές μεταφορές φορτίου μεταξύ τερματικών σταθμών Europa Delivery που βρίσκονται σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και της ΚΑΚ. Πραγματοποιώντας τη μεταφορά προσωπικών αντικειμένων σε κοντέινερ, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλειά τους. Η μεταφορά προσωπικών αντικειμένων με εμπορευματοκιβώτια είναι μια από τις πιο βολικές και αξιόπιστες μεταφορές.

Οργάνωση μετεγκατάστασης

Σας προσφέρουμε γρήγορη και υψηλής ποιότητας μετακίνηση. Με την επαγγελματική μας ομάδα, που θα φροντίσει για τη συσκευασία, την αποσυναρμολόγηση και τη μεταφορά, θα μετακομίσετε εύκολα και άνετα σε νέο χώρο.

Παράδοση δεμάτων

Η εταιρεία μας σας επιτρέπει να στέλνετε δέματα από την Κύπρο σε όλο τον κόσμο, από πόρτα σε πόρτα.

Αποθήκευση φορτίου

Τα δέματά σας ενδέχεται να αποθηκευτούν σε εμάς μετά τη συσκευασία, πριν από την αποστολή ή την παράδοση στον τόπο διαμονής σας.

Συσκευασία επίπλων, αντικειμένων και εξοπλισμού

Η συσκευασία επίπλων, αντικειμένων και εξοπλισμού είναι ένα σημαντικό βήμα στην οργάνωση της μετακίνησης ή της προσωρινής αποθήκευσης, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των αντικειμένων κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση.

Εκφόρτωση κοντέινερ

Η εκφόρτωση εμπορευματοκιβωτίων είναι η διαδικασία αφαίρεσης φορτίου από το εμπορευματοκιβώτιο ενός πλοίου που φτάνει με σκοπό την τοποθέτησή του σε μια αποθήκη ή περαιτέρω μεταφορά.

Οι λειτουργοί μας

Η ομάδα των επαγγελματιών μας είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει. Οι λειτουργοί μας είναι προσεκτικοί σε όλες τις λεπτομέρειες, εργάζονται προσεκτικά, αλλά ταυτόχρονα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΑΣ

Επιλέγουμε προσεκτικά τη συσκευασία για κάθε τύπο φορτίου, αφού από αυτό εξαρτάται η ασφάλεια του περιεχομένου. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούμε τους ακόλουθους τύπους συσκευασίας: παχιά κουτιά από γυψοσανίδα πολλαπλών στρώσεων με σημάνσεις. Οι διαστάσεις επιλέγονται ανάλογα με τον τύπο και τις παραμέτρους του φορτίου. Χρησιμοποιούμε ξεχωριστά κουτιά για: πιάτα, συσκευές, αντίκες, οικιακά χημικά, ρούχα ή παιδικά παιχνίδια. Κουτιά ντουλάπας για προσεγμένη μεταφορά ρούχων σε κρεμάστρες. Κουτιά με θήκες για την προσεκτική μεταφορά γυάλινων ή κρυστάλλινων αντικειμένων. Stretch φιλμ. Απαραίτητη συσκευασία για την προστασία του περιεχομένου των κουτιών από την υγρασία και τη σκόνη καθώς και τον μετριασμό των κραδασμών. Σακούλες πολυπροπυλενίου για ρούχα και υφάσματα. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή - συσκευάστε τα πράγματα συμπαγή για εξοικονόμηση χώρου κατά τη μεταφορά. Πριν τη μεταφορά, απελευθερώνουμε αέρα από τις σακούλες, ώστε να μην πιάνουν πολύ χώρο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Οι πελάτες μας ρωτούν

Η ενοποιημένη μεταφορά φορτίου πραγματοποιείται με ατομική προσέγγιση σε όλους τους πελάτες, αλλά υπάρχουν γενικά στάδια εργασίας.

Εάν θέλετε να στείλετε ένα δέμα ή αλληλογραφία, επικοινωνήστε μαζί μας και οι ειδικοί μας θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.
Η τιμή μεταφοράς ομαδικού φορτίου εξαρτάται από:

το βάρος και το μέγεθος του φορτίου·
την απόσταση
από τη διαθεσιμότητα πρόσθετων υπηρεσιών.
Αυτή η ερώτηση είναι σχετική για όσους έχουν προγραμματίσει ένα μακρύ ταξίδι σε μια άλλη χώρα ή από τη μια άκρη της χώρας μας αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά σε μια άλλη χώρα.
Ένα εμπορευματοκιβώτιο 20 ποδιών χρησιμοποιείται για διεθνείς θαλάσσιες και σιδηροδρομικές μεταφορές. Παράμετροι – 6.058 x 2.438 x 2.438 m, μεταφορική ικανότητα 17,8 τόνοι.

Τα 40 πόδια χρησιμοποιούνται επίσης για διεθνείς μεταφορές μεγάλων αποστάσεων. Οι διαστάσεις του είναι 12.192 x 2.438 m, η χωρητικότητα είναι 26,28 τόνοι.
Μετά την κλήση σας, ο εκτιμητής μας θα έρθει στο χώρο και θα αξιολογήσει προκαταρκτικά την ιδιοκτησία, τα έγγραφα και τα πράγματα.