Οργάνωση Μεταφορών

Η μετακόμιση μπορεί να είναι ένα από τα πιο χαρούμενα και ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σας, αλλά για αυτό πρέπει να προσεγγίσετε την οργάνωσή της με τη μέγιστη ευθύνη. Μια καλά σχεδιασμένη μετακόμιση διαρκεί συνήθως μια μέρα. Το βράδυ θα καθίσετε στην αγαπημένη σας πολυθρόνα, θα ρίξετε μια ματιά γύρω από το νέο διαμέρισμα, θα δείτε ότι όλα τα έπιπλα είναι συναρμολογημένα και τοποθετημένα στη θέση τους και τα πράγματα είναι τακτοποιημένα. Το σπίτι είναι σε τάξη, είστε γεμάτοι ενέργεια - που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να φτιάξετε μια λίστα με τους καλεσμένους στο πάρτι του σπιτιού! Μια τέτοια μετακόμιση -άνετη και ανέξοδη- θα γίνει πραγματικότητα για εσάς αν ζητήσετε από εμάς βοήθεια με τη μετακόμιση. Η Europa Delivery κυκλοφορεί σε όλη την Κύπρο για πάνω από 10 χρόνια. Οργανώνουμε μετακομίσεις διαμερισμάτων, βιλών και γραφείων σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο.Οι χειριστές μας έχουν τεράστια εμπειρία και θα αντεπεξέλθουν σε κάθε εργασία. Γνωρίζουμε όλα τα χαρακτηριστικά της μετακίνησης μέσα και γύρω από την Κύπρο!

Μετακόμιση επιχείρησης

Βοηθάμε αλλοδαπά φυσικά και νομικά πρόσωπα να μεταφέρουν την επιχείρησή τους και τους υπαλλήλους τους, να εγκαταστήσουν τα γραφεία τους στην Κύπρο ή από την Κύπρο σε οποιονδήποτε άλλο προορισμό και να ξεκινήσουν επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το ολοκληρωμένο πακέτο μετακίνησης επιχειρήσεων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:

 • βοήθεια στη μεταφορά και αποστολή κινητής περιουσίας.
 • βοήθεια στην επιλογή ακινήτων (εμπορικής και οικιστικής),
 • βοήθεια για την εγγραφή μιας εταιρείας.
 • άνοιγμα λογαριασμών για νομικά και φυσικά πρόσωπα.
 • βοήθεια στην εύρεση γραφείων ή/και ιδιωτικών κατοικιών, διαμερισμάτων.
 • παρέχουμε μια προσωρινή αποθήκη για την αποθήκευση του ακινήτου σας.

Πώς να μετακομίσετε μια επιχείρηση;

Μετά την κλήση σας, ο λειτουργός μας φθάνει στο χώρο, ο οποίος αξιολογεί πρώτα την περιουσία, τα έγγραφα και τα πράγματα. Καταρτίζεται σχέδιο για τη μελλοντική μετακόμιση με βάση τα στοιχεία που παρέχονται.

Μετά από αυτό, οι ειδικοί μας παρέχουν υλικό συσκευασίας στον χώρο και πραγματοποιούν την αποσυναρμολόγηση του εξοπλισμού και των επίπλων, καθώς και την προετοιμασία τους για μεταφορά. Την κατάλληλη στιγμή, τα ειδικά εξοπλισμένα οχήματα για τη μεταφορά της περιουσίας και του εξοπλισμού κάνουν παράδοση στον προορισμό.

Μετά από αυτό, πραγματοποιούνται εργασίες ανύψωσης, φόρτωσης και εκφόρτωσης – είναι δυνατή η χρήση ειδικού εξοπλισμού ανύψωσης. Με την παράδοση του φορτίου στον χώρο πραγματοποιείται η τοποθέτηση εξοπλισμού και επίπλων. Κατά τη μετακίνηση μιας επιχείρησης, κατά κανόνα μεταφέρεται ειδικός εξοπλισμός, όπως τερματικά και ΑΤΜ, μηχανήματα αυτόματης πώλησης, εργαλειομηχανές, σεντούκια, ψυγεία και πολλά άλλα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για βοήθεια. Θα χαρούμε πάντα να σας την παρέχουμε.

Το κόστος των υπηρεσιών μας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η απόσταση, η διαθεσιμότητα μεταφορέων, η ανάγκη παροχής υλικού συσκευασίας και πολλά άλλα. Σε κάθε περίπτωση, η τιμή είναι αρκετά προσιτή.”

Μετεγκατάσταση Γραφείου

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας για μετεγκατάσταση γραφείου στην Κύπρο. Οι ειδικοί της εταιρείας μας έχουν τεράστια εμπειρία στην οργάνωση τέτοιων μεταφορών. Ο στόλος μας αποτελείται από αυτοκίνητα ειδικά σχεδιασμένα για μεταγκατάσταση γραφείου.

Η μετεγκατάσταση γραφείου είναι μια υπεύθυνη εκδήλωση που απαιτεί κατάλληλη οργάνωση και υψηλά προσόντα εκτέλεση. Εάν η διαδικασία μετακίνησης καθυστερήσει, αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την οργάνωση της ροής εργασιών και, κατά συνέπεια, η εταιρεία μπορεί να υποστεί σημαντικές ζημιές. Αν αναζητάτε έναν αξιόπιστο, αποτελεσματικό και υπεύθυνο μεταφορέα, τότε η Europa Delivery είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Μετακόμιση Διαμερίσματος

Σας προσφέρουμε μια γρήγορη και υψηλής ποιότητας μετακόμιση. Με την επαγγελματική μας ομάδα η οποία θα φροντίσει για όλη τη συσκευασία, την αποσυναρμολόγηση και τη μεταφορά, θα μετακομίσετε εύκολα και άνετα σε μια νέα τοποθεσία. Είμαστε διαθέσιμοι επτά ημέρες την εβδομάδα για να απαντήσουμε για όποιες απορίες έχετε, να βοηθήσετε με τις λεπτομέρειες της μετακόμισης και να κάνετε τη μετακόμιση όσο πιο ευχάριστη γίνεται.

Πώς γίνονται οι μετακομίσεις διαμερισμάτων;

Κατά τη μετακόμιση διαμερισμάτων, είναι σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη ο όροφος των διαμερισμάτων και η πρόσβαση στον ανελκυστήρα. Εάν ο ανελκυστήρας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της μετακόμισης ή δεν βρίσκεται στο κτίριο ή τα έπιπλα δεν περνούν από τις πόρτες, χρησιμοποιούμε τον ανελκυστήρα Η μετακίνηση με τη βοήθεια του ανελκυστήρα γίνεται από τουλάχιστον 4 χειριστές. Όλες οι εργασίες Η μετακόμιση του διαμερίσματος τηρείται αυστηρά και διαιρείται με υπεύθυνους για:

 • προμήθεια υλικών συσκευασίας,
 • αφαίρεση επίπλων,
 • συσκευασία αντικειμένων με προετοιμασία απογραφής,
 • φόρτωση πραγμάτων σε φορτηγό/βαν,
 • παράδοση του φορτίου στον προορισμό,
 • εκφόρτωση πραγμάτων,
 • διανομή των πραγμάτων στο δωμάτιο,
 • αποσυσκευασία,
 • συναρμολόγηση και διάταξη επίπλων,
 • συλλογή και αφαίρεση συσκευασιών για ανακύκλωση.

Αν θέλετε να κάνετε τις μεταφορές διαμερισμάτων χωρίς προβλήματα, τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετακόμιση σπιτιού

Μια μετακόμιση στο σπίτι διαφέρει από μια μετακόμιση γραφείου ή διαμερίσματος, έστω και μόνο επειδή υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα σε μια εξοχική κατοικία από ό,τι σε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα. Μια καλά σχεδιασμένη μετακόμιση διαρκεί συνήθως μια μέρα. Το βράδυ θα καθίσετε στην αγαπημένη σας πολυθρόνα, θα κοιτάξετε γύρω από το νέο σπίτι, θα δείτε ότι όλα τα έπιπλα είναι συναρμολογημένα και τοποθετημένα στη θέση τους και τα πράγματα είναι τακτοποιημένα. Τα σπίτια είναι σε τάξη, είστε γεμάτοι ενέργεια – που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να φτιάξετε μια λίστα με τους καλεσμένους στο πάρτι του σπιτιού! Μια τέτοια μετακόμιση -άνετη και ανέξοδη- θα γίνει πραγματικότητα για εσάς αν μας ζητήσετε βοήθεια με τη μετακόμιση.

Μετακόμιση στο Ντουμπάι

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες

Μετακόμιση στην Πορτογαλία

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες

Μετακόμιση στην Ισπανία

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες

F.A.Q

Οι πελάτες μας ρωτούν

Εχουμε:

 • Μετακόμιση επιχείρησης
 • Μετακίνηση γραφείου
 • Διαμέρισμα μετακόμιση
 • Μετακομίζω
 • Μετακόμιση στο Ντουμπάι

Μετά την κλήση σας, έρχεται στο χώρο ο εκτιμητής μας, ο οποίος αξιολογεί προκαταρκτικά την ιδιοκτησία, τα έγγραφα και τα πράγματα. Ένα σχέδιο για τη μελλοντική μετακόμιση καταρτίζεται με βάση τα στοιχεία που παρέχει ο εκτιμητής.

Χωρίζουμε όλες τις εργασίες για τη μεταφορά κατοικιών σε στάδια που είναι αυστηρά συντονισμένα.

Δεν προσφέρουμε απλώς τη μετακόμιση ενός διαμερίσματος, σπιτιού, γραφείου, αλλά και βοηθούμε τους πελάτες μας σε κάθε θέμα που σχετίζεται με αυτούς. Εάν χρειάζεται να συσκευάσετε το φορτίο ή χρειάζεστε τις υπηρεσίες ειδικών στις εργασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης, καθώς και βοήθεια στην αποσυναρμολόγηση/συναρμολόγηση επίπλων, οικιακών συσκευών και άλλων μεγάλων αντικειμένων, θα χαρούμε πάντα να σας βοηθήσουμε. να σου το δώσω