Διεθνής παράδοση δεμάτων

Μπορείτε να εμπιστευτείτε την εταιρεία μας για την αποστολή ή την παραλαβή των δεμάτων σας όχι μόνο σε όλη τη χώρα, αλλά σε όλο τον κόσμο! Με τη διεθνή υπηρεσία παράδοσης Europa Delivery, μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε επιστολές, έγγραφα, εμπορεύματα ή δέματα με προσωπικά αντικείμενα οπουδήποτε στον κόσμο στο συντομότερο δυνατό χρόνο! Η εταιρεία μας ιδρύθηκε για να παρέχει απλές, προσιτές και αξιόπιστες διεθνείς αποστολές που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να ανθίσει σε όλο τον κόσμο ή να νιώσετε πιο κοντά στην οικογένεια και τους φίλους σας!

Ευρωπαικές Χώρες

Στέλνουμε και παραδίδουμε δέματα από την Ευρώπη καθημερινά στην Κύπρο. Η υπηρεσία μας από πόρτα σε πόρτα σας επιτρέπει να κάνετε την παραγγελία σας από το σπίτι σας. Για να υπολογίσουμε το κόστος της υπηρεσίας, στείλτε μας τις διαστάσεις, το βάρος, το περιεχόμενο και τις διευθύνσεις του αποστολέα και του παραλήπτη. Για χώρες στην Ευρώπη, διαθέτουμε υπηρεσία παράδοσης Express και Economy. Διαθέτουμε αεροπορική, χερσαία και θαλάσσια μεταφορά. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και το φορτίο σας, επιλέγουμε την ασφαλέστερη και πιο οικονομική επιλογή αποστολής για εσάς.  

Χώρες ΚΑΚ

Η αποστολή στο εξωτερικό δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη, ειδικά όταν το πακέτο σας είναι σε ασφαλή χέρια. Προσφέρουμε πλέον φθηνές διεθνείς αποστολές από την Κύπρο σε περισσότερες από 200 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της ΚΑΚ. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον εκτελωνισμό και τους δασμούς, η υπηρεσία μας περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη. Στέλνουμε και παραδίδουμε δέματα από τη Μολδαβία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, τη Ρωσία σε εβδομαδιαία βάση. Σχεδόν σε όλες αυτές τις χώρες, έχουμε ένα γραφείο αντιπροσώπων όπου μπορείτε να στείλετε ένα δέμα. Γραφεία:

  • Γραφείο στη Μολδαβία: Chisinau, Izmail street 58/1.
  • Γραφείο στην Ουκρανία: πόλη Chernivtsi, Provulok Skladsky 4.
  • Γραφείο στη Ρωσία: Moscow, Yasny Proezd 32, 127081.

Οι εκπρόσωποί μας θα δεχτούν το δέμα για αποστολή μόνο αφού επικοινωνήσετε με το κεντρικό μας γραφείο στην Κύπρο. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες τιμολόγησης και οδηγίες αποστολής.

Ουκρανία

Στέλνουμε και λαμβάνουμε εβδομαδιαία φορτία και δέματα από την Ουκρανία. Παραδίδουμε δέματα σε όλη την Ουκρανία, το σημείο παράδοσης είναι τα γραφεία της Nova Poshta. Η  παράδοση διαρκεί περίπου 20 ημέρες.

Το κόστος των δεμάτων διαμορφώνεται με βάση το βάρος και το ογκομετρικό βάρος, δηλαδή, στην πραγματικότητα, το ογκομετρικό  δεν πρέπει να υπερβαίνει το βάρος. Τύπος ογκομετρικού βάρους: Μήκος (cm) × Πλάτος (cm) × Ύψος (cm) / 4000 = Ογκομετρικό βάρος (kg).

Κατά τον υπολογισμό του κόστους παράδοσης, ο μεταφορέας μπορεί να χρησιμοποιήσει φυσικό και ογκομετρικό βάρος:

  • σε συνδυασμό μεταξύ τους, για παράδειγμα, όταν ο μεταφορέας συγκρίνει φυσικό και ογκομετρικό βάρος και υπολογίζει το κόστος της αποστολής χρησιμοποιώντας την υψηλότερη από τις προκύπτουσες τιμές.
  • χωριστά (υπολογίζει το κόστος αυστηρά σύμφωνα με έναν τύπο υπολογισμού βάρους).
Για να στείλετε ένα δέμα από την Ουκρανία, πρέπει να σταλθεί στην διεύθυνση : Chernivtsi, prov. Skladsky, 4. Δικαιούχος: Lazarenko Olena Mikhailovna. Τηλ: +380372553333; +380953285544. Πάνω στο κουτί γράψτε: EUROPA DELIVERY, όνομα και επώνυμο παραλήπτη στην Κύπρο, πόλη, τηλ. Μετά την αποστολή, παρακαλούμε όπως αποστείλετε το αποδεικτικό στο γραφείο μας στην Κύπρο.”